A komlói Súgólyuk Egyesület és Komló Város Önkormányzata
meghirdeti az

V. Komlói Amatőr Színházi Találkozót (KASZT)
2019. május 30 – június 2. között, Komlón.

A 2019. évi fesztiválra hazai és határokon túli magyar nyelvű, felnőtt, amatőr színjátszó együttesek jelentkezését várjuk.

A fesztiválra 12 csoport meghívását tervezzük. Kiválasztásukat Pataki András, a Soproni Petőfi Színház igazgató-főrendezője, a KASZT fesztiváligazgatója végzi.

A jelentkezés menete szerint a csoportok a felhívásra beküldik jelentkezéseiket az elöadás csatolt felvételével, vagy a link megadásával, ahol a felvétel elérhető, illetve megadják a lehetséges időpontokat, amikor a nevezett előadást a válogató megtekintheti.

A szakmai zsűri minden résztvevő előadást nyilvános szakmai vita keretében értékel. A fesztiválon a Magyar Szín-Játékos Szövetség minősíti az arra érdemes produkciókat.

Nevezhető bármilyen stílusú és műfajú produkció, amelynek netto időtartama nem haladja meg a 120 percet, s amelynek szereplői és technikai segítői együttesen nem haladják meg a 30 főt.

A jelentkezési lapot on-line az alábbi címen kell kitölteni:

http://bit.ly/2H73nSZ

További információ:
Pataki András fesztiváligazgató: andraspataki@icloud.com

Jelentkezési határidő: 2019. március 28.

A programban való részvételről a döntést a szervezőbizottság nyilvánosságra hozza, és arról nyílvános sajtótájékoztatón számol be 2019. április 3-án.

A fesztivál szervezői a meghívott együtteseknek szállást, étkezést (napi háromszori) és színpad bejárási lehetőséget, valamint a fesztivál kísérő rendezvényein való részvételt biztosítanak.

A rendezvényre való utazás és a szállítás költségeit, valamint a bemutatandó produkció jogdíj-vonzatait a résztvevő együttesnek kell állnia.