Őrizd a KASZT álmot!

Azért vannak a jó barátok, hogy megőrizzék a KASZT álmot. Így énekeltek Vastag Csabával együtt többen Súgólyuk Egyesületből a fesztivál zárónapján, kicsit átírva S. Nagy István legendás dalszövegét. Ez volt az ő üzentük városuk és egymás felé. 

A népszerű előadó zenekaros koncertje sok nézőt vonzott a rendezvény központi helyszínén felállított színpadhoz. A veszprémi énekessztár pedig alaposan kitett magáért. Remek hangulatú délutáni bulit csapott a napfényben úszó Komlón.

Elhozta saját dalait, megidézte Máté Péter szellemiségét is. Vastag Csaba már jó ideje nem vállal fél playback-es fellépéseket, remek, fiatal zenészekből álló csapatával járja az országot határon innen és túl is.
S, úgy tűnik, a minőségre való törekvést a közönség előbb-utóbb meghálálja. Egy élőben szóló együttes hangzásvilágát nem lehet összehasonlítani a cédé alappal. Vastag Csaba választott egy utat magának, s arról nem szeretne letérni. Az ilyen koncertekkel elhelyezi a maga irányadó jeleit, tábláit, s barátságosan mosolyogva, erővel, dinamikával hívja a közönséget ezekre az utakra.
A KASZT-ról Facebook oldalán élőben jelentkezett be és akusztikusan is előadott néhány dalt a fesztiváliroda mögötti kis tisztásról.
 
Ő így is beírta magát a rendezvény történetébe. Egy olyan históriás könyvbe, amelyet fellapozva minden komlói találhat magának üzeneteket. Csak őrizni kell az álmot! 
 
V.R.
Kövess minket a Facebookon!

Comments are closed.