Eső and roll

“Pali, a király!” – kiabálta egy néző, aki kitartóan, esernyő alatt áttáncolta Feke Pálnak és zenekarának koncertjét a KASZT péntek esti záró programját.

Hiába esett az eső, a virtuális szőnyegbombázásnak tűnő színpadi fényekben ezek a cseppek mégis szivárványként hatottak a fesztivál felett. Feke Pál pedig mindent beleadott. Énekelt Charlie, LGT,  Anna & the Barbies, Demjén Ferenc, Zorán slágereket.
Virtuóz zenekarral érkezett, a csapat tagjai szólóikkal fűszerezve mindent beleadtak, hogy a nézőknek igazi zenei élményt, slágerutazást nyújtsanak a legmagasabb színvonalon. Garantálva a rockos hangzásvilágot és a műfajjal járó életérzést.
Csak rock and roll volt a címe a koncertnek, miközben zakatolt a fülekben a Csak a zene van örökzöld minden taktusa. Ezen az estén tényleg a zene szabadsága, mindenek felett ható ereje, energiája, az előadó tehetsége, utánozhatatlan hangja, színpadi egyénisége tört utat magában szívekben, lelkekben.  

Feke Pál nagy sebességre kapcsolva, dacolva az esővel tisztelgett a magyar zenei nagyságok előtt. Egyedi és egyéni módon, magas színvonalon. A végére még az esőt is elállította ez a koncertje. 

Ő is jubilált ezen a fesztiválon, hiszen az első KASZT-on lépett fel és most a rendezvény kis ünnepére visszatért Komlóra.

Feke Pál Live Tour 2015, Komló

Eső and roll volt ez. Egy város esti fényében. Remek hangulatban. KASZT-ra hangolva. Ott, ahol pénteken tényleg Pali volt a király.

V.R.

Kövess minket a Facebookon!

Comments are closed.